Teknisk isolering

Hos Stæhr Industries er vi stolte af at kunne levere fleksible og skræddersyede isoleringsløsninger til vores kunder. Vi sætter en ære i at forstå vores kunders forretning, og producere løsninger, som gavner dem. Vi producerer derfor løsninger såsom lyddæmpere og smedearbejde til isoleringsopgaver direkte på vores værksted i Frederikshavn. På den måde er vi sikre på at levere et produkt, som tager udgangspunkt i vores kunders behov.
Vi følger projektet fra tegning til færdigt produkt og montering.

Store økonomiske - og miljømæssige besparelser

Du kan opnå store energibesparelser ved at investere i professionelt udført teknisk isolering. Hos Stæhr industries udfører vi både varme-, kulde – og brandisolering af alle typer af byggerier og miljøer.


Teknisk varme/kuldeisolering er en forudsætning for at dine maskiner kører optimalt, men det kan også resultere i både en finansiel og miljømæssig besparelse for dig.
Selvom teknisk isolering udfylder en væsentlig og kompliceret rolle i byggerier og industrien, er konceptet relativt simpelt; Isoleringen skal sørge for at bevare varmen – eller kulden, i givne systemer. Det skal sikre at varmen eller kulden bliver ledt derhen, hvor det skal bruges – uden spild.


Hos Stæhr Industries har vi mere end 20 års erfaring med udførsel af teknisk isolering. Vi kan i kraft af vores store erfaring tilbyde mange typer af isoleringsløsninger til blandt andet industri, energisektoren, tankanlæg og skibe.

Forskellige isoleringsløsninger

Hos Stæhr Industries er vi specialister i isoleringsløsninger. Vi sætter en ære i at optimere miljøer på den bedst mulige måde, altid med kundens specifikke krav og behov for øje. Derfor har vi også et bredt kompetencefelt, når det kommer til at udarbejde løsninger. Vi udvikler både isoleringsløsninger baseret på uld-isolering og isoleringspuder.


Vores løsning baseret på isoleringspuder er særligt gunstig, når miljøet ikke tillader at vi monterer uldisolering. Desuden er vi stærke på leveringstiden af vores isoleringspuder, fordi vi råder over vores egen systue, som er specialiseret i isoleringspuder. Systuen gør, at vi kan afkorte leveringstiden betydeligt sammenlignet med at skulle købe puderne hos en ekstern leverandør.

Vores systue gør det ligeledes muligt at skræddersy puderne til den enkelte opgave – alt afhængig af, hvor vi har detekteret varmetab. Puderne tilgodeser ligeledes behovet for vedligeholdelse af rør, ventiler, pumper eller andre emner, hvor puden monteres. Monteringen af vores isoleringspuder er simple, og kan ligeledes skræddersyes efter miljøet, hvor de skal monteres.