OM STÆHR INDUSTRIES

Hos Stæhr Industries optimerer vi miljøer for industri, kraft-/varmeværker, maritim- og offshoresektoren gennem lyddæmpning, teknisk isolering og montage. Desuden udfører vi laserskæring og arbejde i stål. Derfor kan vi håndtere hele processen – fra ordre, tegning og produktion til montering. I denne proces starter vi altid et projekt med god og professionel rådgivning. 

Vi fungerer som både under- og totalleverandør af løsninger, og derfor tilbyder vi også alle former for stålbearbejdning – blandt andet laserskæring, kantbukning, svejsning og CNC-bearbejdning. Dertil har vi vores egen systue, som hurtigt kan levere skræddersyede løsninger på alle former for teknisk isolering.

Mere end 20 års erfaring
Staehr Industries smedearbejde

Hos Stæhr Industries er vores kunder altid i centrum

Vores største force er kundetilpassede løsninger, og vi vægter overholdelse af leverings- og kvalitetskrav samt troværdighed absolut højest i vores daglige processer. Det betyder også, at vi naturligvis leverer dit produkt til aftalte tid og pris.

Uanset om du repræsenterer en produktionsvirksomhed, el kraft- eller- varmeværk, et skib eller en boreplatform, kan vi levere en løsning, der passer dig. Vi kan udføre opgaven på vores værksted i Frederikshavn, on-site i din virksomhed eller på medsejlads.