CNC og laserskæring

Hos Stæhr Industries kan vi løse de fleste opgaver indenfor stålbearbejdning; Herunder laserskæring, valsning, kantbukning, CNC-bearbejdning og svejsning.

Vi råder over en avanceret maskinpark, som vi løbende opdaterer ved at investere i nyt materiel til stålbearbejdning. Dermed kan vi være med helt fra første fase af en opgave, hvor vi tegner og måler op efter dine ønsker. Vi kan dernæst producere de ønskede emner meget hurtigt, takket være vores fleksible setup og vores store erfaring med laserskæring.

Levering

Takket være vores pladelager og vores mulighed for selv at danne tegningsgrundlaget til laserskæringen ud fra kundens ønsker, kan vi som regel levere med meget kort leveringstid. Vi er eksperter i ad hoc opgaver.

Vi skærer og bearbejder alle typer pladeemner, herunder:

Totalløsning eller enkeltydelse

Vores store katalog af specialydelser indenfor produktion og montage omfatter også totalløsninger for lyd- og vibrationsdæmpning eller teknisk isolering. Her indgår arbejde med CNC- og laserskæring som en naturlig del af en totalløsning. Vi kan således både tilbyde valsning, kantbukning og skæring af metalemner, når vi udarbejder løsninger. Dog stiller vi også vores maskinpark til rådighed for enkeltydelser, hvis du blot skal have bearbejdet et givet antal af emner.

Vi kan foretage alle typer af opgaver, og tilbyder blandt andet også CNC-kantbukning af både store og mindre emner. Desuden råder vi over en CO2-laser, som bruges til skæring af alle typer af metal. Vores svejsere og smede er alle DS-EN 287-1 – certificerede.  

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores maskinpark eller ydelser indenfor CNC-bearbejdning og laserskæring, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har du særlige forespørgsler eller ønsker til en opgave, er vi mere end villige til at tage en snak med dig om mulighederne.