Smedearbejde

Hos Stæhr Industries kan du få udført alle typer af smedearbejde - specielt designet til dine behov.

Vi løser smedeopgaver for alle typer kunder – herunder maskinbyggere, fødevareproducenter og andre indenfor industrien og det maritime område. Her er ingen opgaver for små eller specielle til at vi kan løse dem.


Desuden sætter vi en stor ære i, at møde alle vores kunders behov med specielle løsninger, hvis dette kræves. Vi tager således vores kunder i hånden fra første færd, og hjælper i processen fra idé til tegning til den færdige udførsel af opgaven. Vi kan varetage opgaver, der omfatter skæring, bukning, rørarbejde og svejsning. Vores certificerede svejsere udfører både TIG-, MIG-/MAG- og alusvejsning.

Vores kompetencer indenfor smedearbejde omfatter blandt andet:

Vi tegner din idé ”mens du er her”

Hvis du har en idé til et smedeprojekt, men ikke har de fornødne tegninger, kan du trygt komme til os. Hos os behøver du nemlig ikke at levere tegninger forud for en smedeopgave. Vi har tegnere på værkstedet, som alle bruger de nyeste 3D-programmer, og som hurtigt kan tegne din idé, og du kan tilføje ændringer undervejs. Dermed er vi sikre på altid at give dig netop dét produkt, som du ønsker.

Kort leveringstid

For Stæhr Industries er kvalitet og fleksibilitet absolutte nøgleord. Vi kender vores kunders virkelighed, og vi ved at mange opgaver ikke kan vente. Derfor står vi altid klar til at gribe vores kunders opgaver, og eksekvere dem. Vi rådgiver og projektleder din løsning fra start til slut.

Kontakt os

Har du brug for hurtig ekspedition i forbindelse med smedearbejde, eller har du en idé, som du ønsker eksekveret, men mangler tegneegenskaberne? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, og få en snak om dine behov.